* Reuzenchampignons

Geplaatst op vrijdag 27 januari 2012 @ 00:09 , 479 keer bekeken

Recept.jpg

Dit heb je nodig:
8 reuzenchampignons
300 g kalfsgehakt
zout en peper
1 tl kerriepoeder
100 g geraspte kaas
2 teentjes knoflook, gesnipperd
olie of een klontje boter om in te vetten

Zo doe je het:
Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd de voetjes en een beetje van de donkere binnenkant eruit. Leg ze omgekeerd in een ingevet ovenschaaltje. Meng het gehakt met de knoflook, zout, peper en kerrie en vul hiermee de champignons. Bestrooi ze met geraspte kaas en zet het schaaltje in een warme oven van 200˚C tot ze gaar zijn en een mooi kaaskorstje hebben.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Riasara starstarstarstarstar

Een top cluppie voor kinderkook-recepten